Entreprenad

Vi utför er totalentreprenad

En totalentreprenad kallas även för helentreprenad, och de är ett företag som hjälper dig med ett projekt, från start till slut. Det kan handla om att totalrenovera hus, hyresgästanpassa en lokal eller bygga upp ett helt nytt på en tomt. När du anlitar en helentreprenad görs ett kontrakt mellan dig och oss på AKAB. Det finns inget exakt svar på vad som ska ingå, allt beror på vad du är ute efter. Var därför noggrann med dina krav, förutsättningar och budget redan i början av projektet.

Planering

Det första som en helentreprenad hjälper dig med är själva planeringen. Oavsett om du ska renovera hus eller bygga ett helt nytt, hyresgästanpassa en lokal krävs en grundläggande planering. Du får hjälp med hela planeringsarbetet. Här går ni igenom allt från krav, budget, förutsättningar och tidsbegränsningar

Ritningar

Steg två är att AKAB hjälper dig med att ta fram ritningar, utifrån det vi kommit från till i planeringsstadiet. Tillsammans går ni igenom Ritningar eller gör nya från start. Det är även i detta skede som en offert görs utifrån skissen

Projektering

När planering, Ritningar, Förfrågningsunderlag och offert är satt är det nu dags för grovjobbet. Fördelen med att anlita oss på AKAB är att ni själva slipper projektleda allting, ni kan alltså bara luta er tillbaka. AKAB fixar allt från inköp och förberedelse inför bygget. Vi ser till att alltid ha en nära kontakt med projektledaren och beställare så inga missförstånd uppstår.

Bygg/renovering

Självklart hjälper AKAB er med själva byggande och renoveringen. Oavsett om det innebär en totalrenovering av gammalt hus, eller att bygga ett helt nytt från grunden, hyresgästanpassa en lokal. Alla projektledare på AKAB är erfarna inom flera olika slags byggen. Projektledaren ser till att bygget går enligt tidsschema och att er budget och önskemål följs.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Här kan du ladda upp bilder på en skada eller ritningar på ett projekt (max 5mb per bild/fil)
Beskriv ditt ärende noggrant.