Ett företag att lita på

Jerry Kiiski och Mika Aro är barndomsvännerna som följdes åti arbetslivet som anställda snickare, men som 2010 beslutade sig för att gå sin egen väg och bygga mer än bara hus. Resultatet blev AKAB år 2010, när vännerna tog steget till att driva verksamhet i egen regi med Södertälje som bas.

Med lång erfarenhet från bygg­branschen, och en inställning att det är kundens behov som alltid ska stå i fokus, skapade de tillsammans ett företag där med­mänsklighet får lika stor plats som hantverk.

Vi möter ofta våra kunder i svåra situationer. Det kan ha varit en olycka, ett vattenläc­kage eller någon annan form av nödsituation när vi kommer till platsen, och då vet vi att våra kunder inte bara behöver vår hjälp att bygga upp det som gått förlorat – de behöver också någon att lita på.

På AKAB är det egentligen ganska enkelt – vi lämnar inte platsen förrän alla är nöjda. Den som anlitar oss ska kunna lita på oss.

Vi har ett mycket gott rykte i branschen och har tagit oss fram genom mun till mun-metoden, ofta med personliga rekommendationer och långa relationer med de kunder vi hjälper. På det sättet har vi världen!s bästa yrke, att få hjälpa andra människor när de behöver det som mest.

Vi har tre huvudsakliga affärsområden på AKAB: entreprenad, försäkringsskador och servicejobb. Vi är 6 anställda och hyr in ytterligare 10-20 snickare vid behov. AKAB har varit en framgångs­resa där vi har lärt oss mycket på vägen, och vi är stolta och glada över att nu gå in i nästa expansiva fas av företaget. Som unga människor i ett ungt företag får vi kanske ibland överbevisa vad
vi går för, men det passar oss utmärkt. Vi vet hur mycket en glad och nöjd kund betyder och det är alltid det vi eftersträvar.

Utmana oss så vi kan övertyga även dig!


Medarbetare

Jerry Kiiski

Arbetsledare / kalkyl

073-7515 616

Mika Aro

Arbetsledare / Administration

073-9818617

Jimmy Virtanen

Arbetsledare

070-492 07 83