Servicejobb

Vi hjälper dig när du behöver enkla tjänster av elektriker, rörmokare, målare och snickare

Ibland har jobb du vill få utförda inte karaktären av ett projekt. Bland våra tjänster ingår att du kan anlita enskilda kompetenser hos AKAB för jobb som bara tar några timmar. Du kanske vill byta ut en toalett, sätta en vattenutkastare eller byta till en dimmer. Byta el-central, sätta upp ett badrumsskåp eller byta kakel i köket är andra exempel. Vidare t.ex. få en ny tapet eller få ett rum ommålat.

Karaktäristiskt för ett servicejobb är att det oftast endast är en kompetens du efterfrågar. Vidare att vi uppskattar att jobbet tar mindre än en dag att utföra. Servicejobb utför vi, till skillnad mot våra traditionella tjänster på fast pris, alltid på löpande räkning och våra processer får du på köpet.

Fördelarna med våra tjänster Servicejobb är att våra kunder kan dra nytta av ledig kompetens mellan projekten. Likaså att kunna förlita sig på att personalen har samma behörigheter och auktorisation som i ett projekt. Vi planerar våra resurser på fredagar och lediga ”slots” fördelar vi med fördel på servicejobb. Därför tar det ibland lite längre tid för oss att komma, men vår kommunikation och punktlighet när vi väl lovat tid, är vida känd.

Hör av dig redan idag om du behöver hjälp.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Här kan du ladda upp bilder på en skada eller ritningar på ett projekt (max 5mb per bild/fil)
Beskriv ditt ärende noggrant.